VENETELAKOISSA ON EROJA.
VAADI PARASTA JA VIETÄ HUOLETONTA AIKAA MERELLÄ.

YRITYS

Hopeasalmen telakka Oy on vuonna 1998 perustettu yritys, joka on erikoistunut veneiden ylläpitoon ja korjauksiin. Vuosittain toimipisteillämme on talvisäilytyksessä noin 300 venettä ja lukuisia erilaajuisia korjaus- sekä kunnostusprojektia. 

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Mustikkamaalla ja Porvoossa,Tolkkisissa.

Kahdella toimipisteellämme työskentelee yhteensä noin 20 venealan rautaista ammattilaista, joiden ansiosta palvelutarjontamme ja osaamisemme kattavat käytännössä kaiken huviveneiden ylläpitoon, huoltoon, varusteluun ja korjaukseen liittyvän. 

Voit tutustua laajaan palvelutarjontaamme tarkemmin Palvelut-sivulta.

AJANKOHTAISTA

27.11.2017
Uudet puhalluslaitteet käyttöön Tolkkisissa

Uusi sisätiloissa oleva pesu- ja puhalluspaikka on nyt otettu käyttöön. Kyseisen tilan avulla pystymme kehittämään palveluamme huomattavasti. Nyt veneiden peseminen myöhään syksyllä pakkasten tultua on mahdollista ja asiakkaat, jotka liikkuvat vesillä vielä myöhään syksyllä voivat tuoda veneensä telakalle vasta juuri ennen meren jäätymistä.

Lisäksi otamme käyttöömme uudet märkäpuhalluslaitteet sekä korkeapaineruiskun primer- ja antifoulingmaalien maalaamiseen. Puhallusmenetelmä on erinomainen veneiden myrkkymaalien poistamiseen, sillä veden mukana puhallettava lasimurska ei pölyä vastaavalla tavalla kuin kuiva hiekka, eikä se näin ollen pääse sotkemaan veneen sisätiloja ja kantta. Uudet Torbon puhalluslaitteet otamme ensimmäisenä venetelakkana käyttöön Suomessa.

Veneiden pohjamaalien puhallukselle on ympäristölupa ja jätteet kierrätetään asianmukaisesti.

1.8.2017
Hallien saneeraus valmistunut Tolkkisissa

Tolkkisten toimipisteellämme on kesän aikana suoritettu iso saneeraus säilytyshalleihin, jonka seurauksena hallien energiatehokkuus ja olosuhteet veneiden talvisäilytykseen paranivat huomattavasti. Lisäksi uusi sisätiloissa oleva pesu- ja puhalluspaikka otetaan syksyllä käyttöön. 

Nyt lämmintä säilytystilaa Tolkkisten telakalla on yhteensä 7500 neliötä ja lisäksi kaksi erillistä korjaamotilaa. 

25.3.2020
Pääsy toimitiloihimme ainoastaan henkilökunnallamme

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan seurauksena olemme päättäneet kieltää ulkopuolisten liikkumisen toimitiloissamme turvataksemme henkilökuntamme terveyden ja kevätsesonkimme sujuvuuden. Ainoastaan henkilökunnallamme on pääsy toimitiloihimme toistaiseksi. Seisokki keskelle kuuminta sesonkiamme olisi yrityksellemme katastrofi ja tarkoittaisi toteutuessaan jokaisen veneen vesillelaskun myöhästymistä.  Hoidamme sähköpostilla ja puhelimitse kaikkia mahdollisia asioita veneisiinne liittyen. Toivomme, että ymmärrätte pääsykiellon telakan sisätiloihin.

 

Kevään vesillelaskut pyrimme suorittamaan asiakkaidemme toivomina ajankohtina, mutta tässä vaiheessa emme voi luvata vielä tarkkoja päivämääriä veneiden vesillelaskuille ja luovutuksille. Vallitsevan tilanteen seurauksena aikataulut voivat muuttua nopeastikin. Veneiden luovutukset laiturialueella järjestämme vastaavasti kuin ennenkin.

 

Mikäli aiheeseen liittyen tulee kysyttävää tai kommentoitavaa, niin ole yhteydessä joko jere.kosunen@hopeasalmentelakka.fi tai pekka.kosunen@hopeasalmentelakka.fi.

Toivottavasti epidemia onnistutaan selättämään ja kaikki pääsevät viettämään vielä nautinnollisen veneilykauden!

Hopeasalmen telakka Oy

1557300-4

Laskutustiedot löydät täältä:

Helsinki - Mustikkamaa

Mustikkamaantie 4, 00570 Helsinki

tel. 010 387 7180

info@hopeasalmentelakka.fi

Porvoo - Tolkkinen

Tolkkistentie 773, 06750 Tolkkinen

tel. 010 387 7181

info@hopeasalmentelakka.fi

  • Facebook Social Icon
IMG_20190416_181038